Rakkauden täytteinen maailma

Kyllästyykö siihen koskaan?

Rakkauteen.

Enkä tarkoita pelkästään romanttista rakkautta. Vaan ylipäänsä rakkautta. Sitä, miten lapsi rakastaa vanhempiaan. Miten sisko rakastaa veljeään. Miten ystävä rakastaa ystävää. Miten Isä rakastaa lapsiaan. Miten meistä jokainen rakastaa lähimmäistään. 

Minä rakastan. Rakastan vanhempiani. Rakastan ystäviäni. Rakastan sukulaisiani. Rakastan pientä vintiötäni. Rakastan miestäni. Rakastan laiskoja aamuja. Rakastan vasta leivotun pullan tuoksua. Rakastan sitä, kun voi vaan olla toisen kanssa ja tuntea olonsa turvalliseksi (ja rakastetuksi). Rakastan saunan jälkeistä rentouden tunnetta. Rakastan auringonlaskuja (ja -nousuja). Rakastan sitä, kun onnistun. Rakastan hetkiä kummityttöjeni kanssa. Rakastan syksyn tuoksua. 

Ainakin omassa elämässäni rakkaus on se asia, joka antaa voimaa. Rakkautta on ympärillämme joka asiassa. Sitä on äitin leipomassa pullassa ja toisaalta myös siinä, kun tuntematon ihminen väistää autolla päästäen sinut ylittämään suojatien turvallisesti. Rakkautta on siinä, kun koira on onnellinen palatessasi töistä. Rakkautta on siinä, että kaupassa joku päästää sinut edelleen jonossa, koska sinulla on vain yksi tavara ja hänellä koko kärryllinen. Rakkautta on arjen pienissä asioissa. Rakkautta voi olla vastaantulevan ihmisen hymyssä. Rakkautta on epäitsekkyys. Se auttaa jaksamaan, meni elämässä muuten miten huonosti tahansa. 

Jaetaan tätä rakkautta joohan? 

Tehdään maailmasta vähän parempi paikka.

Kuunnelkaa tätä ja viettäkää mahtava torstai päivä!

6 kommenttia

  1. Tässä tekstissä on rakkautta. Olet ihana!

    VastaaPoista
  2. :)
    Toi biisi, erityisesti, vei mut syksyn keikalla ihan johonkin toiseen maailmaan, tohon jotenkin vaan uppoutu..! Muutenkin se uusin levy on ihan parasta. :)

    H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mahtava ! Siis levy. Ja tuo biisi on juuri sellainen, mihin voi vaan unohtua ja uppoutua :)

      Poista
  3. Se oli unelma, kun entinen rakastajani soitti pyytääkseen anteeksi, että jätti minut, ja se on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen minut takaisin. Olin sanaton, kun hän sanoi kaiken tämän puhelimessa, koska tämä oli minun pyyntöni, kun otin yhteyttä tohtori DAWNiin, ja muutamassa tunnissa tohtori DAWN teki siitä totta, ota yhteyttä tohtori DAWNiin, jos haluat saada ex-henkilösi takaisin.
    *Jos haluat tavata uudelleen rakastajasi.
    *Jos haluat tulla raskaaksi.
    *Jos haluat parantaa minkä tahansa sairauden.
    *Jos haluat onnenloitsua.
    Sähköposti dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2349046229159

    VastaaPoista
  4. Yli 13 vuoden avioliiton aikana en voinut synnyttää, minulla on keskenmeno, vaikka tulisin raskaaksi, kaikki lääkärit eivät voineet auttaa minua, kunnes siskoni ohjasi minut tohtori DAWNin luo, joka auttoi minua ja tulin raskaaksi ja nyt minä sinulla on kaunis tyttövauva,
    Hän auttaa myös monia ystäviäni, jotka ohjasin hänelle, tohtori DAWN on siunaus jokaiselle, joka ottaa häneen yhteyttä,
    *Jos haluat tulla raskaaksi.
    *Jos haluat lopettaa keskenmenon. *raharituaali ilman ihmisuhreja.
    *Jos haluat saada takaisin rakastajasi.
    *Jos haluat miehesi/vaimosi takaisin.
    *Jos haluat saada takaisin varastetun omaisuutesi tai rahasi.
    *Jos haluat hoitaa minkä tahansa sairauden,
    Ota häneen yhteyttä WhatsAppissa: +2349046229159

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.