Tonnikalapastalaatikko

torstai 8. lokakuuta 2015

2 prk tonnikalaa
4 dl ruokakermaa
1 prk punaista pestoa 
noin 5 dl pastaa
suolaa
mustapippuria
valkopippuria
200 g juustoraastetta

Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Sekoita pesto ruokakermaan ja mausta suolalla sekä pippurilla. Sekoita pasta ja valutettu tonnikala kulhossa. Kaada päälle ruokakermaseos ja sekoittele joukkoon noin puolet juustoraasteesta. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle. Paista 200 asteessa vajaa tunti - kunnes juusto on saanut kauniin värin ja kerma on vetäytynyt (eli kunnes näyttää valmiilta). 

Tarjoile raejuuston ja vihreän salaatin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan