Kun kummitäti tuli kylään

Saatiin viikon lopulla neiti A:n toinen kummitäti kylään. Tuo kaukaisin Kaustisella asuva kummitäti tuli meitä muutamaksi päiväksi viihdyttämään ihan muuten vaan, eikä olisi parempaa välikevennystä tähän arkeen voinut toivoa! Tytöt saivat nauttia kummitädin jakamattomasta huomiosta - aika monta palikkatornia tuli rakennettua, kirjaa luettua ja palapeliä koottua. On aina ihanaa seurata, miten tytöt luovat suhteita itselle tärkeisiin ja rakkaisiin ihmisiin. Itsekin sain nauttia rakkaan ystävän seurasta ihan kunnolla - kovin montaa hiljaista hetkeä ei päiviin mahtunut, kun pääsi pitkästä aikaa kunnolla vaihtamaan kuulumisia. 

Vietiin tyttöjen kanssa kummitäti Korkeasaareen, missä tämä ei ollut ikinä käynyt. Nautittiin aurinkoisesta päivästä ja huomaamatta askelmittariin kertyi melkoinen määrä kilometrejä. Korkeasaaressa on aina kiva käydä näin talvella, ei nimittäin ole paljon muita ja eläimet ovat huomattavasti sosiaalisemmalla tuulella. Erityisesti nautittiin sosiaalisista tiikereistä ja ihailtiin auringossa paistattelevia leijonia. Karhutkin olivat heränneet talviunilta ja nauttivat auringonpaisteesta. Syötiin punaposkisina Korkeasaaren Ravintola Karhussa ja suosittelen kyllä heidän kotiruokalounastaan - älyttömän hyviä täytettyjä kesäkurpitsoja. 







Meidän neideistä paljastui eläintarhassa uusia puolia ja naurettiin kummitädin kanssa, että taitaa tytöistä kasvaa pieniä eläinaktivisteja. Joko näin tai lukot kiinnostivat muuten vaan, eikä heillä ollut suunnitelmissa vapauttaa eläimiä. Viime kesään verrattuna tytöt tuntuivat saavan eläimistä enemmän irti ja hihkuivat ihastellen erityisesti metsäpeuroille. Nautiskeltiin eläintarhareissulla myös kevään ensimmäinen ulkoilmavälipala kun pysähdyttiin meren rantaan välipalalle. Auringossa on jo melkoisen lämmintä!










Muuten pari päivää meni ohi vilauksessa, oltaisiin mielellään pidetty kummitätiä pari päivää pidempään. 

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.