Perunasalaatti avokadolla

perjantai 7. huhtikuuta 2017


Perunasalaatti
noin 4 hengelle

80 g pinaattia
1 tlk kikherneitä
1 tl chilijauhetta
6 keitettyä perunaa
1 avokado
1 tl suolaa
puolikkaan sitruunan mehu
250 g mozzarellaa

Valuta kikherneet hyvin. Kuumenna paistinpannu. Kaada kikherneet kuumalle pannulle ja paista kunnes neste on haihtunut pinnasta. Lisää chilijauhe ja paahda kikherneitä vielä hetki. Pilko keitetyt perunat ja mozzarella. Huuhtele pinaatti huolellisesti lävikössä ja kuivaa hyvin. Murskaa avokado kulhon pohjalla ja sekoita joukkoon suola sekä sitruunamehu. Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita hyvin. Rouhi päälle vielä mustapippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi leivän kanssa lounaaksi tai iltapalaksi.


Ja ai kun on hyvää! 

Ohje pienin muutoksin täältä.

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan