Suklaiset kirsikkakuppikakut

tiistai 1. elokuuta 2017

I can't solve problems with cupcakes but it sure makes me feel better.


Suklaiset kirsikkakuppikakut
n. 15 kpl

noin 5 dl tuoreita kirsikoita

100 g voita
2 dl maitoa
2 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa

100 g tummaa suklaata
100 g maitosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa

Halkaise kirsikat ja poista kivi. Paloittele kirsikat suht pieniksi paloiksi.

Sulata voi ja sekoita joukkoon maito. Vaahdota kananmunat ja sokerit kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon haalea neste. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele seos taikinanesteeseen. Laita muffinipellin koloihin paperivuoat (itse käytän isoja amerikamuffinivuokia) ja annostele vuokien pohjalle ruokalusikallinen taikinaa. Lisää taikinan päälle kirsikoita ja tee muutama tällainen kerros - niin, että päällimmäinen kerros on taikinaa ja vuoat ovat noin 3/4 täynnä. Paista kuppikakkuja 175 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ovat saaneet kauniin värin. 

Anna kuppikakkujen jäähtyä kunnolla ja tee sitten kuorrute. Sulata suklaat esimerkiksi varovasti mikrossa ja vatkaa joukkoon tuorejuusto. Pursottele kuorrute jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Koristele halutessasi esimerkiksi kirsikoilla. Säilytä valmiit kuppikakut jääkaapissa. 





You can't buy happiness but you can buy cupcakes and that's kind of the same.

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan